Halid Bešlić u Gradu Sunca

G.S.
Halid Bešlić u Gradu Sunca

Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, ovog ljeta prirediće noć za pamćenje za sve Trebinjce i goste na dobro poznatoj lokaciji najboljeg provoda, u Gradu Sunca.

Na njegove hitove ne ostaju imune ni starije ni mlađe generacije. U preko 40 godina uspješne karijere osvojio je srca mnogih.

Trebinje će imati priliku da bude dio ljetnog spektakla u Gradu Sunca, gdje će Halid Bešlić po prvi put u karijeri nastupiti 27. jula 2024.

Uz dobro poznate hitove kao što su Romanija, Ja bez tebe ne mogu da živim, Miljacka, Prvi poljubac i mnoge drug, iskrene emocije kakve samo on može prirediti sigurno neće izostati.

Karte su u prodaji preko onilne platforme www.kupikartu.ba  , kao i na lokalnim prodajnim mjestima kao što su biletarnica u Gradu Sunca,  u prodavnicama Swissolin  i hotelu SL Industry u Trebinju.

Sve informacije možete dobiti na telefon 065000909.

Cijene karata u pretprodaji su:

PARTER ZONA: zona iza VIP zone. Cijena karte u pretprodaji po osobi je 15KM. 

VIP ZONA: zona iza VIP exclusive zone koja podrazumijeva poseban ulaz, mjesto za visokim barskim stolom kao i uslugu konobara. Cijena karata u pretprodaji 40KM. Broj mjesta za stolom je 4-6 osoba.

VIP EXCLUSIVE ZONA:  zona koja podrazumijeva prvih 5 redova od bine. Ova zona podrazumijeva poseban ulaz, mjesto za visokim barskim stolom kao i uslugu konobara.  Cijena karata u pretprodaji je 80KM. Broj mjesta za stolom je 4-6 osoba.

NAPOMENA: cijene karata u pretprodaji važe za određen kontigent karata i nakon njihove rasprodaje, cijene karata će biti uvećane.

Vaš Travel 4 Fun

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana