Хали Бери се разводи

Агенције
Хали Бери се разводи

Популарна глумица Хали Бери разводи се од Оливијеа Мартинеза, са којим је прије пет мјесеци добила сина Мејсија.

Хали се, према писању страних медија, налази у веома тешком раздобљу. Она је Мејсија, који је њено друго дијете, родила у октобру прошле године, а односи међу новопеченим родитељима постали су веома лоши.

Пријатељи пара кажу да се глумица и њен супруг у посљедње вријеме често свађају, па су одлучили да живе одвојено. Хали је Оливијеу замјерала што мало времена посвећује породици, а да је ствар отишла далеко, показало је недавно појављивање глумице на додјели "Оскара" без вјенчаног прстена. Међутим, има и оних који тврде да је у њиховом браку све како треба.

Хали има и петогодишњу кћерку из везе са канадским манекеном Габријелом Обријем. Она је прва тамнопута Американка која је освојила престижну награду "Оскар". Позната је и по томе што је одбила улогу Ени у филму "Брзина" из 1994. године, која је припала Сандри Булок.

Од ране младости била је успјешна, у средњој школи уређивала је часопис, а била је и краљица матурске вечери. Каријеру у шоу-бизнису започела је са 17 година, када је побиједила на локалном такмичењу за најљепшу дјевојку. Године 1986. освојила је титулу прве пратиље мис САД. Играла је у разним филмовима и серијама, а за улоге је, осим "Оскара", добила награде "Еми" и "Златни глобус" за најбољу главну глумицу. Играла је и у серијалу о Џејмсу Бонду, као и у филмовима инспирисаним стриповима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана