Hali Beri se razvodi

Agencije
Hali Beri se razvodi

Popularna glumica Hali Beri razvodi se od Olivijea Martineza, sa kojim je prije pet mjeseci dobila sina Mejsija.

Hali se, prema pisanju stranih medija, nalazi u veoma teškom razdoblju. Ona je Mejsija, koji je njeno drugo dijete, rodila u oktobru prošle godine, a odnosi među novopečenim roditeljima postali su veoma loši.

Prijatelji para kažu da se glumica i njen suprug u posljednje vrijeme često svađaju, pa su odlučili da žive odvojeno. Hali je Olivijeu zamjerala što malo vremena posvećuje porodici, a da je stvar otišla daleko, pokazalo je nedavno pojavljivanje glumice na dodjeli "Oskara" bez vjenčanog prstena. Međutim, ima i onih koji tvrde da je u njihovom braku sve kako treba.

Hali ima i petogodišnju kćerku iz veze sa kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem. Ona je prva tamnoputa Amerikanka koja je osvojila prestižnu nagradu "Oskar". Poznata je i po tome što je odbila ulogu Eni u filmu "Brzina" iz 1994. godine, koja je pripala Sandri Bulok.

Od rane mladosti bila je uspješna, u srednjoj školi uređivala je časopis, a bila je i kraljica maturske večeri. Karijeru u šou-biznisu započela je sa 17 godina, kada je pobijedila na lokalnom takmičenju za najljepšu djevojku. Godine 1986. osvojila je titulu prve pratilje mis SAD. Igrala je u raznim filmovima i serijama, a za uloge je, osim "Oskara", dobila nagrade "Emi" i "Zlatni globus" za najbolju glavnu glumicu. Igrala je i u serijalu o Džejmsu Bondu, kao i u filmovima inspirisanim stripovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana