"Грдана, господарица зла" магнет за публику

Александра Глишић
"Грдана, господарица зла" магнет за публику

"Дизнијев" филм "Грдана, господарица зла" стиже у четвртак у бањалучки "Синеплекс Палас", а љубитељи ове приче већ данима резервишу улазнице.

Прва пројекција заказана је за 17.10 часова, а на благајни су редови нестрпљивих обожавалаца приче која представља наставак авантуре из 2014. године. У првом наставку приказана је неиспричана прича о главној негативки "Дизнијевог" цртаћа "Успавана љепотица" из 1959. године.   

- Интересовање публике је велико. Очекујемо сјајну посјећеност јер је први филм "Грдана – зла вила" имао бројну публику, а сада су чак доступне обе верзије и оригинална и синхронизована – каже портпарол "Синеплекс Паласа" Марина Поповић.

Овај филмски хит фантастике долази пет година послије филма "Грдана - зла вила". У првом филму публика се упознала са догађајима који су скаменили срце "Дизнијеве" најозлоглашеније негативке која је, тако повријеђена, проклела принцезу Аурору.

Ова прича истражује компликован однос виле са роговима и будуће краљице, које формирају савез и суочавају се са новим противницима у жељи да сачувају краљевство и магична створења која живе у њему.

Редитељ филма је Јоаким Ренинг, док су у главним улогама Анђелина Џоли, Мишел Фајфер, као и Ед Скреин. Сценаристи су Линда Вулвертон, Мајка Фицерман - Блу и Ноа Харпстер.

Продуценти филма су Џо Рот, Анђелина Џоли и Данкан Хендерсон, заједно са Метом Смитом, Џефом Киршенбауом и Мајклом Виеиром, који су извршни продуценти.

Филм "Грдана – зла вила" из 2014. године наилазио је на различите критике, али је добио похвале због визуелних ефеката, костима и музике. Показао се као комерцијално остварење, зарадивши више од 758 милиона долара широм свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана