"Grdana, gospodarica zla" magnet za publiku

Aleksandra Glišić
"Grdana, gospodarica zla" magnet za publiku

"Diznijev" film "Grdana, gospodarica zla" stiže u četvrtak u banjalučki "Sinepleks Palas", a ljubitelji ove priče već danima rezervišu ulaznice.

Prva projekcija zakazana je za 17.10 časova, a na blagajni su redovi nestrpljivih obožavalaca priče koja predstavlja nastavak avanture iz 2014. godine. U prvom nastavku prikazana je neispričana priča o glavnoj negativki "Diznijevog" crtaća "Uspavana ljepotica" iz 1959. godine.   

- Interesovanje publike je veliko. Očekujemo sjajnu posjećenost jer je prvi film "Grdana – zla vila" imao brojnu publiku, a sada su čak dostupne obe verzije i originalna i sinhronizovana – kaže portparol "Sinepleks Palasa" Marina Popović.

Ovaj filmski hit fantastike dolazi pet godina poslije filma "Grdana - zla vila". U prvom filmu publika se upoznala sa događajima koji su skamenili srce "Diznijeve" najozloglašenije negativke koja je, tako povrijeđena, proklela princezu Auroru.

Ova priča istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju savez i suočavaju se sa novim protivnicima u želji da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu.

Reditelj filma je Joakim Rening, dok su u glavnim ulogama Anđelina Džoli, Mišel Fajfer, kao i Ed Skrein. Scenaristi su Linda Vulverton, Majka Ficerman - Blu i Noa Harpster.

Producenti filma su Džo Rot, Anđelina Džoli i Dankan Henderson, zajedno sa Metom Smitom, Džefom Kiršenbauom i Majklom Vieirom, koji su izvršni producenti.

Film "Grdana – zla vila" iz 2014. godine nailazio je na različite kritike, ali je dobio pohvale zbog vizuelnih efekata, kostima i muzike. Pokazao se kao komercijalno ostvarenje, zaradivši više od 758 miliona dolara širom svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana