Градоначелник Новог Сада о измјештању Егзита: “Где имају боље од Тврђаве и Дунава?”

Г.С.
Градоначелник Новог Сада о измјештању Егзита: “Где имају боље од Тврђаве и Дунава?”

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је данас најавио да ће разговарати с организаторима Егзита јер има најава да би тај музички фестивал могао да напусти Нови Сад, што је оцијенио као “незамисливо”.

Загребачки “Јутарњи лист” је, позивајући се на неименовани извор, данас објавио да би Егзит могао да се пресели у Умаг у Хрватској или у Будву у Црној Гори.

Из тима фестивала Егзит рекли су да то да ли ће фестивал остати у Србији или ће се измјестити у друге државе “не зависи само од њих”.

“Па где ће (директор фестивала Душан) Ковачевић да иде из Новог Сада? Не могу то да прихватим. Где имају боље од Тврђаве и Дунава?”, рекао је градоначелник, преноси новосадски портал вести 21.рс

“Не могу да замислим Егзит ван Новог Сада, то је за мене незамисливо. Ценим јако Умаг и то све, али - како бих рекао - имају АТП турнир, а Егзит је наш. Пријатељи у Будви, супер, имају плаже, Егзит је наш опет, нека праве Си денс, што је опет дериват Егзита. Замолићу Егзит да и не размишља о одласку из Новог Сада”, најавио је Вучевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана