Гитариста групе Queen имао срчани удар

Agencije
Гитариста групе Queen имао срчани удар

Гитариста групе Queen Бриан Маy (72) открио је да је недавно имао срчани удар и да је био "близу смрти". Додао је да је био шокиран да му је требала операција након нечега што описује као "мали срчани". 

"Мислио сам да сам јако здрав. Али се испоставло да имам три зачепљене артерије и да сваког трена крв може престати долазити до мог срца", описао је он на Инстаграму.

Маyу су уградили три стента - мале тубе које отварају зачепљене артерије и каже да се сад осјећа добро. "Изашао сам са срцем које је сад веома снажно и мислим да сам у доброј форми и за неки наредни период", додао је. 

О Маyу су свјетски медији писали и раније овог мјесеца када је имао несрећу у врту и када је повриједио глутеус маxимус (мишић стражњице). 

"Рекао сам вам да сам поцијепао мишић", говори он на почетку овог, 7-минутног видеа који је објавио и који је назвао "Схеер Хеарт Аттацк" (Чисти срчани удар), како се зове трећи албум групе Qуеен, објављен 1974.

"Нисам знао да ће то толико забављати људе. Некако сам заборавио да је све што има везе са задњицом људима смијешно...ипак, испоставило се да ме то није толико бољело. Наиме, седам дана послије повреде, ја сам и даље у агонији. Али, стварно агонији. Хтио сам скочити с прозора у неколико наврата, нисам могао вјеровати да овако боли. И људи су ми говорили, 'не, не боли тако повријеђен мишић', па сам опет отишао на магнетну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана