Фламенко звуци омамили Бањалучане FOTO

И.Б.,Ј.С.
Foto: Владимир Стојаковић

БАЊАЛУКА - Свјетске легенде фламенко и латино музике “Џипси Кингс бај Андреј Реј” одржали су спектакуларан концерт у Спортској дворани “Борик”. Несвакидашњи перформанс покренуо је сва чула и присутне омамио сјајном енергијом.

Одушевљење су изазвале двије дјевојке које су се  овим великанима придружиле на сцени и својим плесним умијећем загријале већ узаврелу атмосферу.

Брзи ритмови подигли су бањалучку публику док су весели хитови попут “Volare”, “Love I Liberte”, “Un Amor” и многи други одјекивали двораном.

Након скоро 20 година Бањалуци су приредили наступ достојан свјетских метропола.

 - Ово је, био један, да тако кажем, мазохистички посао, с обзиром да је заиста јако тешко договорити гостовање једне овако велике групе, која је, сама по себи, бренд. Али, то је оно што ми волимо да радимо - рекао је продуцент Томислав Кашљевић и додао да је овакав спектакл био могућ једино уз помоћ медија, пријатеља из компаније Mtl који су нас великодушно подржали.

Вагабунди краљевског става атмосферу су довели до усијања када су пјесмом “Bamboleo” загријали срца и подигли присутне на ноге.С жељом да  ова ноћ потраје бар мало дуже присутни су Џипсије вратили на бис те тако украли још мало фламенко чаролије

Француски бенд направио је сјајан провод у граду на Врбасу о којем ће се у дуго причати.

Прије Бањалуке наступили су у београдском “Сава центру”, Загребу и Сарајеву.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана