Flamenko zvuci omamili Banjalučane FOTO

I.B.,J.S.
Foto: Vladimir Stojaković

BANjALUKA - Svjetske legende flamenko i latino muzike “Džipsi Kings baj Andrej Rej” održali su spektakularan koncert u Sportskoj dvorani “Borik”. Nesvakidašnji performans pokrenuo je sva čula i prisutne omamio sjajnom energijom.

Oduševljenje su izazvale dvije djevojke koje su se  ovim velikanima pridružile na sceni i svojim plesnim umijećem zagrijale već uzavrelu atmosferu.

Brzi ritmovi podigli su banjalučku publiku dok su veseli hitovi poput “Volare”, “Love I Liberte”, “Un Amor” i mnogi drugi odjekivali dvoranom.

Nakon skoro 20 godina Banjaluci su priredili nastup dostojan svjetskih metropola.

 - Ovo je, bio jedan, da tako kažem, mazohistički posao, s obzirom da je zaista jako teško dogovoriti gostovanje jedne ovako velike grupe, koja je, sama po sebi, brend. Ali, to je ono što mi volimo da radimo - rekao je producent Tomislav Kašljević i dodao da je ovakav spektakl bio moguć jedino uz pomoć medija, prijatelja iz kompanije Mtl koji su nas velikodušno podržali.

Vagabundi kraljevskog stava atmosferu su doveli do usijanja kada su pjesmom “Bamboleo” zagrijali srca i podigli prisutne na noge.S željom da  ova noć potraje bar malo duže prisutni su Džipsije vratili na bis te tako ukrali još malo flamenko čarolije

Francuski bend napravio je sjajan provod u gradu na Vrbasu o kojem će se u dugo pričati.

Prije Banjaluke nastupili su u beogradskom “Sava centru”, Zagrebu i Sarajevu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana