Фанови серије "Тhe Crown" упутили мноштво критика принцу Чарлсу и војвоткињи Камили

Кликс
Foto: Архива

Недуго након што је јавности представљена четврта сезона серије "The Crown", неколицина фанова овог остварења упутила је увреде и критике на рачун принца Чарлса и војвоткиње Камиле.

Четврти наставак популарне Нетфликсове серије о краљевској породици представљен је 15. новембра и снажно је пореметио емоције свих оних који су одлучили погледати десет нових епизода.

Публика је највише коментарисала принца Чарлса и његову другу супругу, војвоткињу Камилу с којом се вјенчао 2005. године.

Четврта сезона представља младу Дијану Спенсер (Ема Корин) и детаљно описује њен пут до преузимања титуле принцезе од Велса. Гледаоци у новим епизодама имају прилику видјети и однос принцезе и принца у браку.

Управо су ове сцене оно што је изазвало бројне реакције публике. Иако су продуценти серије нагласили да се ради о фикцији и да су многе сцене измишљене, фанови су огорчени чињеницом да је принц Чарлс варао Дијану са Камилом.

Велики број твитова говори о томе како су принц и војвоткиња провели више од 20 година поправљајући своју репутацију, коју им је затим врло лако покварило десет епизода обичне серије.

Фанови серије активирали су се на свим друштвеним мрежама у жељи да војвоткињи Камили ставе до знања да никада неће заузети мјесто принцезе која је погинула 1997. године. Коментаришу фотографије краљевске породице, снимају ТикТок видеа и оглашавају се на Твитеру.

Но вриједи нагласити да има и оних који кажу како би фанови требали схватити да се ради о фикцији, те да би требали смирити страсти.

Један од многобројних коментара позива кориснике друштвених мрежа да истраже комплетну причу и едукују се, те схвате да је Чарлс био заљубљен у Камилу још и прије него је упознао принцезу, као и да је брак с Дијаном био уговорен против његове воље.

Краљевска породица и Нетфликс нису реаговали на коментаре са друштвених мрежа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана