Fanovi serije "The Crown" uputili mnoštvo kritika princu Čarlsu i vojvotkinji Kamili

Kliks
Foto: Arhiva

Nedugo nakon što je javnosti predstavljena četvrta sezona serije "The Crown", nekolicina fanova ovog ostvarenja uputila je uvrede i kritike na račun princa Čarlsa i vojvotkinje Kamile.

Četvrti nastavak popularne Netfliksove serije o kraljevskoj porodici predstavljen je 15. novembra i snažno je poremetio emocije svih onih koji su odlučili pogledati deset novih epizoda.

Publika je najviše komentarisala princa Čarlsa i njegovu drugu suprugu, vojvotkinju Kamilu s kojom se vjenčao 2005. godine.

Četvrta sezona predstavlja mladu Dijanu Spenser (Ema Korin) i detaljno opisuje njen put do preuzimanja titule princeze od Velsa. Gledaoci u novim epizodama imaju priliku vidjeti i odnos princeze i princa u braku.

Upravo su ove scene ono što je izazvalo brojne reakcije publike. Iako su producenti serije naglasili da se radi o fikciji i da su mnoge scene izmišljene, fanovi su ogorčeni činjenicom da je princ Čarls varao Dijanu sa Kamilom.

Veliki broj tvitova govori o tome kako su princ i vojvotkinja proveli više od 20 godina popravljajući svoju reputaciju, koju im je zatim vrlo lako pokvarilo deset epizoda obične serije.

Fanovi serije aktivirali su se na svim društvenim mrežama u želji da vojvotkinji Kamili stave do znanja da nikada neće zauzeti mjesto princeze koja je poginula 1997. godine. Komentarišu fotografije kraljevske porodice, snimaju TikTok videa i oglašavaju se na Tviteru.

No vrijedi naglasiti da ima i onih koji kažu kako bi fanovi trebali shvatiti da se radi o fikciji, te da bi trebali smiriti strasti.

Jedan od mnogobrojnih komentara poziva korisnike društvenih mreža da istraže kompletnu priču i edukuju se, te shvate da je Čarls bio zaljubljen u Kamilu još i prije nego je upoznao princezu, kao i da je brak s Dijanom bio ugovoren protiv njegove volje.

Kraljevska porodica i Netfliks nisu reagovali na komentare sa društvenih mreža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana