“Егзит" по 20. пут на Петроварадинској тврђави

Agencije
“Егзит" по 20. пут на Петроварадинској тврђави

Након овогодишњег, најуспјешнијег издања досад “Егзит” фестивал ће идуће године, од 9. до 12. јула, прославити јубиларни, 20. рођендан.

Петроварадинска тврђава наредног јула биће у центру пажње свјетске музичке јавности, јер ће се на више од 40 бина и зона окупити неке од најзначајнијих музичких звијезда данашњице, али и неколико одабраних “Егзит” извођача из претходне двије деценије, чији су наступи заувијек постали нераздвојан дио историје фестивала. Под симболичним слоганом “Егзит 2.0”, фестивал означава почетак своје нове ере, којим најављује бројне иновације у свим областима свог дјеловања.

- Цијели “Егзит” тим, као и бројни наши пријатељи и сарадници, ријешени су да надмаше чак и претходне рекордне године за нама како би управо идућа донијела досад најбоље издање и један нови “Егзит”, спреман за наредних двадесет година - изјавио је овим поводом Душан Ковачевић, оснивач фестивала.

Предстојеће фестивалско издање, као и пратећа кампања, славиће јединство наизглед сасвим различитих фанова “Егзита”, од панкера и металаца до репера и рејвера, преко публике из свих крајева региона па све до оних који прелазе и цијеле океане да би стигли у Нови Сад и тако потврдили зашто је популарни британски часопис “Ди-џеј Маг” рекао да је “Егзит” “више од фестивала и више од бренда, један покрет и култура за себе”.

Уз објаву датума, заказан је и старт продаје улазница за 22. новембар, тачно у подне, када ће изузетно ограничен број улазница бити доступан по поклон цијени од 118 КМ, што је уштеда од чак 55% у односу на њихов финални износ. Прве улазнице сваке године буду распродате за свега неколико часова, а њихова сљедећа цијена биће аутоматски подигнута након што најбржи разграбе овај први контингент.

Први извођачи за предстојећи “Егзит” требало би да буду познати ускоро.

- Сви љубитељи фестивала могу да очекују неке од најактуелнијих извођача свјетске музичке сцене у комбинацији са провјереним именима, уз изузетно велику разноликост музичких жанрова, по чему је “Егзит” чувен на свјетској фестивалској сцени - навели су организатори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана