Егзитов “Лајф стрим” видјело четири милиона фанова широм планете

Срна
Егзитов “Лајф стрим” видјело четири милиона фанова широм планете

НОВИ САД - Снимке виртуелних или уживо наступа највећих свјетских техно звијезда са “Лајф стрим” фестивала који је недавно одржан на новосадској Петроварадинској тврђави видјело је чак четири милиона фанова широм планете, саопштио је Егзит тим, организатор фестивала.

“Очекује се, да до краја године та бројка пређе и 10 милиона фанова који ће путем снимака видети оно што се дешавало на Петровардинској тврђави од 3. до 6. септембра”, наведено је у саопштењу Егзит тима.

У саопштењу се истиче да су техно звијезде попут Шарлот де Вит, Карла Кокса, Нине Кравиц, Хот синс 82, Адама Бејера, Блек Кофија, Бен Клока, Пол ван Дајка, Махмута Орхана, Марсела Дитмана и других електронских великана обиљежили су “Лајф стрим” фестивал.

Овај фестивал одржан је када је већина фестивала на свијету или одгођена или се одржала само онлајн.

“Егзит је успео да реализује жЛајф стримж, глобални пројекат који ће по много чему означити фестивалску 2020. Уместо виртуелног света, фановима је понуђено пунокрвно живо искуство, док су снимци наступа потом представљени у осмодневном стриминг фестивалу, публици широм света”, наводи се у саопштењу.

Организатори наводе да је тим фестивалом започело обиљежавање 20. рођендана музичког “Егзит” фестивала.

“Врхунац рођенданског славља биће од 8. до 11. јула 2021. године, када нас очекује фестивал у познатом пуном формату, а на коме ће наступити неке од водећих светских звезда, као што су Тајга, Давид Гета, ди-џеј Снејк, Ерик Приц, Борис Брејха и многи други”, наведено је у саопштењу.

Егзит је пројекат “Лајф стрим” покренуо у партнерству са Свјетским програмом за храну Уједињених нација /УН/, највећом хуманитарном организацијом на свијету.

Смисао тог пројекта је да се скрене пажња на стравичан податак према коме ће 270 милиона људи широм свијета до краја ове године доћи на руб екстремне глади узроковане пандемијом вируса корона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана