Егзит: Разматрамо додатно повећање капацитета за фестивал

Танјуг
Егзит: Разматрамо додатно повећање капацитета за фестивал

НОВИ САД - Поводом данашње одлуке Кризног штаба о укидању ограничења броја људи када је у питању окупљање на отвореном простору, тим Егзит фестивала потврдио је Тањугу да ће у наредним данима размотрити додатно повећање капацитета.

"Видели смо нове информације у медијима и верујемо да се ради о доброј вести, невезано за манифестације, већ пре свега за опште здравствено стање у Србији и региону", кажу из Егзит тима за Тањуг.

Они додају да ће се у наредним данима консултовати с надлежним институцијама. "Након тога размотрићемо додатно повећање капацитета с обзиром на тренутно изузетно, али и логично велико интересовање које влада за овогодишњи Егзит", истакао је тим фестивала.

Лав фест је данас након објављивања одлуке Кризног штаба саопштио на званичном сајту да посjетиоци могу да очекују повећање капацитета.

"Од понедељка ћемо пустити улазнице у редовну продају. Улазнице ће се продавати по тренутним ценама, а Миллер Ловефест ће се даље придржавати превентивних мера и осигурати свим посетиоцима сигурну забаву 6, 7. и 8. августа уз најбоља светска имена у региону", написали су у саопштењу.

Члан Кризног штаба, епидемиолог Дарија Кисић Тепавчевић нагласила је да је важно да се на отвореном простору ипак примjењује превентивна мjера физичке дистанце удаљеност минимум од једног метра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана