Egzit: Razmatramo dodatno povećanje kapaciteta za festival

Tanjug
Egzit: Razmatramo dodatno povećanje kapaciteta za festival

NOVI SAD - Povodom današnje odluke Kriznog štaba o ukidanju ograničenja broja ljudi kada je u pitanju okupljanje na otvorenom prostoru, tim Egzit festivala potvrdio je Tanjugu da će u narednim danima razmotriti dodatno povećanje kapaciteta.

"Videli smo nove informacije u medijima i verujemo da se radi o dobroj vesti, nevezano za manifestacije, već pre svega za opšte zdravstveno stanje u Srbiji i regionu", kažu iz Egzit tima za Tanjug.

Oni dodaju da će se u narednim danima konsultovati s nadležnim institucijama. "Nakon toga razmotrićemo dodatno povećanje kapaciteta s obzirom na trenutno izuzetno, ali i logično veliko interesovanje koje vlada za ovogodišnji Egzit", istakao je tim festivala.

Lav fest je danas nakon objavljivanja odluke Kriznog štaba saopštio na zvaničnom sajtu da posjetioci mogu da očekuju povećanje kapaciteta.

"Od ponedeljka ćemo pustiti ulaznice u redovnu prodaju. Ulaznice će se prodavati po trenutnim cenama, a Miller Lovefest će se dalje pridržavati preventivnih mera i osigurati svim posetiocima sigurnu zabavu 6, 7. i 8. avgusta uz najbolja svetska imena u regionu", napisali su u saopštenju.

Član Kriznog štaba, epidemiolog Darija Kisić Tepavčević naglasila je da je važno da se na otvorenom prostoru ipak primjenjuje preventivna mjera fizičke distance udaljenost minimum od jednog metra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana