Егзит добио награду за иновације у Великој Британији

Танјуг
Егзит добио награду за иновације у Великој Британији

НОВИ САД - Егзит и технолошка платформа NFT-Tix победници су у категорији Награда за иновацију на Британским фестивалским наградама, саопштио је данас фестивал.

"Егзит је био протеклог јула први велики музички догађај на свету који је користио блокчејн технологију за продају НФТ улазница за догађај ове величине, омогућивши куповину VIP Gold и VIP omfinite Experience  улазница на овој децентрализираној тикетинг платформи. Управо с тим пројектом освојио је своје четврто велико фестивалско признање", каже се у саопштењу.

Британске фестивалске награде додијељују се од 2004. године за најбоље у фестивалској индустрији, али награђују и истакнуте фестивале ван Велике Британије. Егзит је 2007. био први фестивал који је понио титулу за Најбољи европски фестивал, ван Велике Британије, док је титулу за Најбољи велики европски фестивал на Европским фестивалским наградама освајао и 2013. и 2017. године.

"Егзит је тренутно у конкуренцији за Најбољи велики фестивал на Европским фестивалским наградама, чије гласање траје до вечерас", подсећа се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана