Џон Бон Џови позвао обожаваоце да напишу пјесму с њим

Агенције
Џон Бон Џови позвао обожаваоце да напишу пјесму с њим

Музичар Џон Бон Џови једна је од бројих звијезда које се својим обожаваоцима путем друштвених мрежа обраћају с препорукама, приједлозима и ријечима подршке, за све оне који су у изолацији, за све који се плаше и за све који кроз све ово пролазе тешко.

Бон Џови жели да својом музиком, у овом времену, споји људе. Он је, наиме, на свом "Инстаграм" профилу објавио да је написао прве стихове за нову пјесму "Do What You Can", те је замолио обожаваоце да му помогну да доврши пјесму.

- Ово су тешка времена кроз која сада пролазимо, неистражена територија и велика непознаница - рекао је Џон Бон Џови.

Познат је као фронтмен и вокал популарног састава "Бон Џови", основаног у Њу Џерсију 1983. године.

- У свему овоме једно је сигурно - проћи ћемо кроз све. Сада радим оно што најбоље знам, а то је да сједим са гитаром и покушавам да напишем нешто за вас, можда да вам уљепшам дан - додао је музичар.

Бон Џови је на свом профилу објавио снимак извођења пјесме, која има прву строфу и рефрен.

- Имам идеју, ову пјесму ћемо написати заједно. Даћу вам рефрен и први стих. Одсвираћу други стих, али ти ми испричај твоју причу. Реци ми кроз шта пролазиш. Како се осјећаш, реци ми ако си повријеђен, причај о матурама које ће бити отказане. Реци ми о беби која долази и не можеш ништа да урадиш. О плати коју губиш. Причај ми о страху. Како гледаш кроз прозор и питаш се шта да направиш од овога - навео је музичар.

Као главну мотивацију навео је све оно што је све људе широм свијета задесило у пандемији вируса корона.

-  When you can’t do what you do, you do what you can. This ain’t my prayer, it’s just a thought  I’m wanting to send. Round here we bend but don’t break, down here we all understand. When you can’t do what you do, you do what you can - гласе стихови његове пјесме, а сви заинтересовани обожаваоци који желе да дају свој допринос у овом пројекту Бон Џовија своје стихове могу да подијеле на профилима друштвених мрежа са ознаком #DoWhatYouCan.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана