Džon Bon Džovi pozvao obožavaoce da napišu pjesmu s njim

Agencije
Džon Bon Džovi pozvao obožavaoce da napišu pjesmu s njim

Muzičar Džon Bon Džovi jedna je od brojih zvijezda koje se svojim obožavaocima putem društvenih mreža obraćaju s preporukama, prijedlozima i riječima podrške, za sve one koji su u izolaciji, za sve koji se plaše i za sve koji kroz sve ovo prolaze teško.

Bon Džovi želi da svojom muzikom, u ovom vremenu, spoji ljude. On je, naime, na svom "Instagram" profilu objavio da je napisao prve stihove za novu pjesmu "Do What You Can", te je zamolio obožavaoce da mu pomognu da dovrši pjesmu.

- Ovo su teška vremena kroz koja sada prolazimo, neistražena teritorija i velika nepoznanica - rekao je Džon Bon Džovi.

Poznat je kao frontmen i vokal popularnog sastava "Bon Džovi", osnovanog u Nju Džersiju 1983. godine.

- U svemu ovome jedno je sigurno - proći ćemo kroz sve. Sada radim ono što najbolje znam, a to je da sjedim sa gitarom i pokušavam da napišem nešto za vas, možda da vam uljepšam dan - dodao je muzičar.

Bon Džovi je na svom profilu objavio snimak izvođenja pjesme, koja ima prvu strofu i refren.

- Imam ideju, ovu pjesmu ćemo napisati zajedno. Daću vam refren i prvi stih. Odsviraću drugi stih, ali ti mi ispričaj tvoju priču. Reci mi kroz šta prolaziš. Kako se osjećaš, reci mi ako si povrijeđen, pričaj o maturama koje će biti otkazane. Reci mi o bebi koja dolazi i ne možeš ništa da uradiš. O plati koju gubiš. Pričaj mi o strahu. Kako gledaš kroz prozor i pitaš se šta da napraviš od ovoga - naveo je muzičar.

Kao glavnu motivaciju naveo je sve ono što je sve ljude širom svijeta zadesilo u pandemiji virusa korona.

-  When you can’t do what you do, you do what you can. This ain’t my prayer, it’s just a thought  I’m wanting to send. Round here we bend but don’t break, down here we all understand. When you can’t do what you do, you do what you can - glase stihovi njegove pjesme, a svi zainteresovani obožavaoci koji žele da daju svoj doprinos u ovom projektu Bon Džovija svoje stihove mogu da podijele na profilima društvenih mreža sa oznakom #DoWhatYouCan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana