Џејсон Момоа и Питер Динклиџ у филму “Good, Bad & Undead”: Мрачни свијет чаролије и чудовишта

Г.С.
Џејсон Момоа и Питер Динклиџ у филму “Good, Bad & Undead”: Мрачни свијет чаролије и чудовишта

Акцијско-авантуристички вампирски трилер филм “Good, Bad & Undead” остварење је које је у раним фазама припреме, а према најновијим информацијама магазина “Дедлајн”, режираће га Макс Барбаков.

Осим поменутог, “Дедлајн” наводи и то да ће глумачка екипа, између осталог да окупи и Џејсона Момоу и Питера Динклиџа.

Сценарио за филм пишу Дејмијан Шанон и Марк Свифт, који су сарађивали на филмовима “Фреди против Џејсона”, “Петак тринаести” и “Чувари плаже”.

Главне улоге повјерене су Динклиџу и Момои, који би у филму требало да глуме сараднике. Динклиџ ће оживјети легендарног ловца на вампире, посљедњег у низу Ван Хелсинга, док ће Момоа приказати вампира који је дао свечани завјет да више никада неће убити.

- У филму ће двојац створити нелагодно партнерство и смислити план за вођење преваре из града у град, у којем ће се Ван Хелсинг претварати да је побиједио вампира за новац. Међутим, ствари се окрећу на горе кад се за вампирову главу стави огромна награда и одједном их сви у овом опасном свијету препуном чудовишта и чаролије желе средити - наведено је о радњи филма.

Динклиџ и Момоа су се истакли у својим улогама као Тирион Ланистер и Кал Дрого, у серији Игра престола, базираној на серијалу романа Џорџа Р. Р. Мартина “Пјесма леда и ватре”, а током сезоне у којој су обојица глумили, нису ниједном дијелили сцену.

Филм “Good, Bad & Undead” биће рађен за студио  “Легендарџ”, који је филм окарактерисао као “Midnight Run” (полицијски филм из 1099. године) у свијету творца “Дракуле” Брема Стокера.

Режисер Барпаков недавно је представио филм “Palm Springs” који је оборио рекорд “Санденс” филмског фестивала и остварио највећу продају  у историји, када је на фестивалу откупљен за 17,5 милиона долара од стране “Ниона” и “Хулуа”. У поменутом филму главне улоге играју Енди Самберг и Кристин Милиоти.

Осим у “Игри престола” Динклиџ је остварио запажене улоге у филмовима “Осветници: Рат бесконачности” и “Икс-мен: Дани будуће прошлости”, док је звијезда “Аквамена” Џејсон Момоа глумио у серији “See”, а глумиће и у филму “Дина” који је тренутно у припреми.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана