Džejson Momoa i Piter Dinklidž u filmu “Good, Bad & Undead”: Mračni svijet čarolije i čudovišta

G.S.
Džejson Momoa i Piter Dinklidž u filmu “Good, Bad & Undead”: Mračni svijet čarolije i čudovišta

Akcijsko-avanturistički vampirski triler film “Good, Bad & Undead” ostvarenje je koje je u ranim fazama pripreme, a prema najnovijim informacijama magazina “Dedlajn”, režiraće ga Maks Barbakov.

Osim pomenutog, “Dedlajn” navodi i to da će glumačka ekipa, između ostalog da okupi i Džejsona Momou i Pitera Dinklidža.

Scenario za film pišu Dejmijan Šanon i Mark Svift, koji su sarađivali na filmovima “Fredi protiv Džejsona”, “Petak trinaesti” i “Čuvari plaže”.

Glavne uloge povjerene su Dinklidžu i Momoi, koji bi u filmu trebalo da glume saradnike. Dinklidž će oživjeti legendarnog lovca na vampire, posljednjeg u nizu Van Helsinga, dok će Momoa prikazati vampira koji je dao svečani zavjet da više nikada neće ubiti.

- U filmu će dvojac stvoriti nelagodno partnerstvo i smisliti plan za vođenje prevare iz grada u grad, u kojem će se Van Helsing pretvarati da je pobijedio vampira za novac. Međutim, stvari se okreću na gore kad se za vampirovu glavu stavi ogromna nagrada i odjednom ih svi u ovom opasnom svijetu prepunom čudovišta i čarolije žele srediti - navedeno je o radnji filma.

Dinklidž i Momoa su se istakli u svojim ulogama kao Tirion Lanister i Kal Drogo, u seriji Igra prestola, baziranoj na serijalu romana Džordža R. R. Martina “Pjesma leda i vatre”, a tokom sezone u kojoj su obojica glumili, nisu nijednom dijelili scenu.

Film “Good, Bad & Undead” biće rađen za studio  “Legendardž”, koji je film okarakterisao kao “Midnight Run” (policijski film iz 1099. godine) u svijetu tvorca “Drakule” Brema Stokera.

Režiser Barpakov nedavno je predstavio film “Palm Springs” koji je oborio rekord “Sandens” filmskog festivala i ostvario najveću prodaju  u istoriji, kada je na festivalu otkupljen za 17,5 miliona dolara od strane “Niona” i “Hulua”. U pomenutom filmu glavne uloge igraju Endi Samberg i Kristin Milioti.

Osim u “Igri prestola” Dinklidž je ostvario zapažene uloge u filmovima “Osvetnici: Rat beskonačnosti” i “Iks-men: Dani buduće prošlosti”, dok je zvijezda “Akvamena” Džejson Momoa glumio u seriji “See”, a glumiće i u filmu “Dina” koji je trenutno u pripremi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana