Друго вече 22. џез фестивала на Зеленковцу: Три бенда, добре свирке и доста посјетилаца

Срна
Друго вече 22. џез фестивала на Зеленковцу: Три бенда, добре свирке и доста посјетилаца

МРКОЊИЋ ГРАД - Друге вечери на 22. џез фестивалу на Зеленковцу наступили су бендови "Ембрио" из Њемачке, "Ин моменто" из Холандије и "Кантон шест" из Скопља.

Организатор Боро Јанковић рекао је Срни да је синоћ било сјајно, те да из оправданих разлога није наступио само бенд "Пројект" из Панчева, како је било најављено.

-Имали смо синоћ три бенда, били су фантастични, амбијент добар, свирке добре, било је доста посјетилаца, како домаћих, тако и странаца -  истакао је Јанковић.

Вечерас ће наступити "Милан Петровић квартет" из Београда, "Лолита" из Љубљане и "Ипио Пајо" из Њемачке, а фестивал се завршава сутра, наступом бањалучког "Кајтез енд Ганга".

Интернационални Џез фестивал на Зеленковцу код Мркоњић Града почео је у четвртак увече наступом бенда "Крис Екман трио" из САД, Акустичног ансамбла "Кло Кло" из Новог Сада и интернационалног састава "Сонас енд Нимф".

Покровитељи Џез фестивала су Министарство просвјете и културе Републике Српске, општина Мркоњић Град, Амбасада САД у Сарајеву и "Јелен пиво".  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана