Drugo veče 22. džez festivala na Zelenkovcu: Tri benda, dobre svirke i dosta posjetilaca

Srna
Drugo veče 22. džez festivala na Zelenkovcu: Tri benda, dobre svirke i dosta posjetilaca

MRKONjIĆ GRAD - Druge večeri na 22. džez festivalu na Zelenkovcu nastupili su bendovi "Embrio" iz Njemačke, "In momento" iz Holandije i "Kanton šest" iz Skoplja.

Organizator Boro Janković rekao je Srni da je sinoć bilo sjajno, te da iz opravdanih razloga nije nastupio samo bend "Projekt" iz Pančeva, kako je bilo najavljeno.

-Imali smo sinoć tri benda, bili su fantastični, ambijent dobar, svirke dobre, bilo je dosta posjetilaca, kako domaćih, tako i stranaca -  istakao je Janković.

Večeras će nastupiti "Milan Petrović kvartet" iz Beograda, "Lolita" iz Ljubljane i "Ipio Pajo" iz Njemačke, a festival se završava sutra, nastupom banjalučkog "Kajtez end Ganga".

Internacionalni Džez festival na Zelenkovcu kod Mrkonjić Grada počeo je u četvrtak uveče nastupom benda "Kris Ekman trio" iz SAD, Akustičnog ansambla "Klo Klo" iz Novog Sada i internacionalnog sastava "Sonas end Nimf".

Pokrovitelji Džez festivala su Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, opština Mrkonjić Grad, Ambasada SAD u Sarajevu i "Jelen pivo".  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana