Дру Баримор: Мајка ме је са 13 година смjестила на психијатрију, створила је чудовиште...

Телеграф
Foto: Getty Images

Америчка глумица Дру Баримор (46) је недавно гостовала у радијској емисији Хауарда Стерна и том приликом је открила да је у периоду када је имала 13 година боравила на психијатрији и да ју је тамо мама послала јер је била "немогућа".

Ниме, Дру је почела да се бави глумом још у раном дјетињству и брзо је постала једна од највећих дјечјих звезда Холивуда.

- Забављала сам се по клубовима, нисам ишла у школу, крала сам мами ауто, била сам тотално ван контроле – испричала је 46-годишња глумица.

Поред тога, она је додала како је 18 мјесеци боравила у психијатријској установи "Ван Нуyс" и објаснила је због чега ју је мајка Џејд Баримор смјестила у такву институцију.

- Створила је чудовиште и није знала шта да уради са мном. Био је то њен очајнички покушај, а ја сам стварно била ван контроле. Опраштам јој због таквог избора. Вјероватно је осјећала да нема коме да се обрати - додала је Дру.

- Тамо није било зезања. Ако бисте радили глупости, бацили би вас у изоловану собу, или би вам ограничили кретање везивањем - рекла је глумица која послије тога неко вријеме није разговарала са мајком, али су се касније помириле.

Глумица и звијезда филмова "Е.Т.", "Чарлијеви анђели", "50 првих пољубаца", " и многих других данас разумије због чега је то њена мама урадила.

- Данас је разумијем, осјећам доброту и емпатију према њој - рекла је Дру.

Упркос застрашујућем искуству, каже да је боравак у психијатријској установи најбоља ствар која јој се могла догодити јер ју је доста "смирила и охладила", како би постала особа каква је данас.

Подсјетимо, славна глумица је у понедјељак 22. фебруара напунила 46 година и открила да "не жели никада да иде под нож" како би задржала младолик изглед, јер би се "навукла, не би могла да престане и изгледала би као Џозлин Вајлденштајн".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана