Dru Barimor: Majka me je sa 13 godina smjestila na psihijatriju, stvorila je čudovište...

Telegraf
Foto: Getty Images

Američka glumica Dru Barimor (46) je nedavno gostovala u radijskoj emisiji Hauarda Sterna i tom prilikom je otkrila da je u periodu kada je imala 13 godina boravila na psihijatriji i da ju je tamo mama poslala jer je bila "nemoguća".

Nime, Dru je počela da se bavi glumom još u ranom djetinjstvu i brzo je postala jedna od najvećih dječjih zvezda Holivuda.

- Zabavljala sam se po klubovima, nisam išla u školu, krala sam mami auto, bila sam totalno van kontrole – ispričala je 46-godišnja glumica.

Pored toga, ona je dodala kako je 18 mjeseci boravila u psihijatrijskoj ustanovi "Van Nuys" i objasnila je zbog čega ju je majka Džejd Barimor smjestila u takvu instituciju.

- Stvorila je čudovište i nije znala šta da uradi sa mnom. Bio je to njen očajnički pokušaj, a ja sam stvarno bila van kontrole. Opraštam joj zbog takvog izbora. Vjerovatno je osjećala da nema kome da se obrati - dodala je Dru.

- Tamo nije bilo zezanja. Ako biste radili gluposti, bacili bi vas u izolovanu sobu, ili bi vam ograničili kretanje vezivanjem - rekla je glumica koja poslije toga neko vrijeme nije razgovarala sa majkom, ali su se kasnije pomirile.

Glumica i zvijezda filmova "E.T.", "Čarlijevi anđeli", "50 prvih poljubaca", " i mnogih drugih danas razumije zbog čega je to njena mama uradila.

- Danas je razumijem, osjećam dobrotu i empatiju prema njoj - rekla je Dru.

Uprkos zastrašujućem iskustvu, kaže da je boravak u psihijatrijskoj ustanovi najbolja stvar koja joj se mogla dogoditi jer ju je dosta "smirila i ohladila", kako bi postala osoba kakva je danas.

Podsjetimo, slavna glumica je u ponedjeljak 22. februara napunila 46 godina i otkrila da "ne želi nikada da ide pod nož" kako bi zadržala mladolik izgled, jer bi se "navukla, ne bi mogla da prestane i izgledala bi kao Džozlin Vajldenštajn".

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana