Цетински поново коментарисао отказани концерт у Сарајеву и градоначелницу

GS
Foto: Facebook

Тони Цетински је у новом интервјуу поново коментарисао отказани концерт у Сарајеву те градоначелницу Бењамину Карић.

На питање је ли га шокирало отказивање наступа и коме се конкретно замјерио је одговорио:

"Све ће бити јасно када једном одржимо концерт у Сарајеву. Ова хајка нема везе с људима и мојом публиком у БиХ, а политика и већина медија ионако одавно нису слика друштва у цјелини."

Додао је како није важно шта се каже, него ко каже.

"Једноставно је неко из БиХ ко станује у Хрватској из своје удобне фотеље одлучио бацити кост и неки су се људи и медији упецали па показали ко су и шта су, а остали су препознали бачену кост и нису насјели на причу. Сасвим случајно је та бацачица костију из БиХ, али из фотеље свога дома у Хрватској, одлична пријатељица са шефицом града Сарајева и шта даље коментарисати", наставио је.

Даље је навео како ће навести примјере мултикултуралности из његовог дворишта и одговорити на тезу градоначелнице "како у Хрватској не би никада из нашег прорачуна платили некога из БиХ".

"Наиме, за дочек 2024. у мом Ровињу наступала је Дубиоза колектив! Питајте момке је ли се ико бунио и како им је било. Као што сам и ја уживао у Будви на дочеку, гдје се такође нико није бунио. За Дане истарског пршута наступао је Жељко Јоксимовић, Здравко Чолић је пјевао на још једном догађају у Поречу прије неколико година, а овакве примјере могао бих набрајати до сутра", казао је за магазин Стори.

Додао је како није било никаквих проблема с плаћањем из градског прорачуна те да је мултикултуралност у Истри дио њиховог генетског кода, преноси Кликс..

"Знате, дотична је била јако мала или уопште није била на овоме свијету када смо ми у Ровињу итекако поштовали све народе и народности. Код нас у школи нису људе дијелили према националности и вјери, али су нас итекако научили да је шовинизам гадна ствар", закључио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана