Брус Спрингстин и "Тhe Kilers" снимили заједнички сингл: Звјездана сарадња дала нумеру "Дустланд"

Б. П.
Брус Спрингстин и "Тhe Kilers" снимили заједнички сингл: Звјездана сарадња дала нумеру "Дустланд"

Амерички састав "The Killers" и легендарни Брус Спрингстин објавили су нумеру "Дустланд", заједничку обраду пјесме  "А Дустланд Фаиритале", са Килерс албума "Даy анд Аге" из 2008. године.

Фронтмен  популарне групе Брендон Фловерс описао је нумеру као покушај да боље разумијем свог оца, који ми је понекад мистерија, али и да тугујем за мојом мајком, која је умрла 2010. године након борбе са тумором на мозгу.

-Брус је много писао о људима попут мојих родитеља и пронашао је пуно љепоте у иначе невидљивим надама и сновима малих људи, њиховој борби и њиховим губицима“-рекао је Фловерс.

Он је потврдио да је првобитно добио текст од Спрингстина у фебруару 2020. док је чекао на лету у ЈФК, али није препознао број. Кратки СМС текст Спрингстиновом сину Евена потврдио mu je да је то заиста Бос, који је често изјављивао да му је ово омиљена пјесма grupe.

"Дустланд" није њихов први заједнички рад, пошто се Фловерс придружио Спрингстину на сцени 2009. како би отпјевао нумеру "Тхундер Роад" на Пинкпоп фестивалу у Ландграфу, Холандија. "То је посебна пјесма", рекао је Фловерс касније за магазин Ролинг Стоне и била је прави врхунац мог живота и каријере.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана