Brus Springstin i "The Kilers" snimili zajednički singl: Zvjezdana saradnja dala numeru "Dustland"

B. P.
Brus Springstin i "The Kilers" snimili zajednički singl: Zvjezdana saradnja dala numeru "Dustland"

Američki sastav "The Killers" i legendarni Brus Springstin objavili su numeru "Dustland", zajedničku obradu pjesme  "A Dustland Fairitale", sa Kilers albuma "Day and Age" iz 2008. godine.

Frontmen  popularne grupe Brendon Flovers opisao je numeru kao pokušaj da bolje razumijem svog oca, koji mi je ponekad misterija, ali i da tugujem za mojom majkom, koja je umrla 2010. godine nakon borbe sa tumorom na mozgu.

-Brus je mnogo pisao o ljudima poput mojih roditelja i pronašao je puno ljepote u inače nevidljivim nadama i snovima malih ljudi, njihovoj borbi i njihovim gubicima“-rekao je Flovers.

On je potvrdio da je prvobitno dobio tekst od Springstina u februaru 2020. dok je čekao na letu u JFK, ali nije prepoznao broj. Kratki SMS tekst Springstinovom sinu Evena potvrdio mu je da je to zaista Bos, koji je često izjavljivao da mu je ovo omiljena pjesma grupe.

"Dustland" nije njihov prvi zajednički rad, pošto se Flovers pridružio Springstinu na sceni 2009. kako bi otpjevao numeru "Thunder Road" na Pinkpop festivalu u Landgrafu, Holandija. "To je posebna pjesma", rekao je Flovers kasnije za magazin Roling Stone i bila je pravi vrhunac mog života i karijere.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana