Бритни Спирс одбија да поново наступа, све док отац задржава контролу над њеном каријером

Г.С.
Бритни Спирс одбија да поново наступа, све док отац задржава контролу над њеном каријером

У најновијем преокрету своје правне битке, пjевачица каже да би радије дijелила видео снимке из своје дневне собе него што би изашла на сцену.

Бритни Спирс одбила је да поново наступа, док њен отац задржава контролу над њеном каријером, и рекла је да је надзор под којим је била 13 година “убило моје снове”.

Њене примjедбе, у дужој објави на Инстаграму, биле су посqедње у низу емотивних јавних коментара о оцу који контролише њене личне и финансијске послове.

“Нећу ускоро наступити ни на једној сцени све док се мој отац бави оним што носим, ​​кажем, радим или мислим”, написала је пјевачица.

Отац поп звијезде, Џејми Спирс, има искључиву контролу над имањем своје ћерке у износу од 60 милиона долара због старатељског надзора који је одредио суд 2008. године.

“Радије бих дијелила видео снимке да из своје дневне собе умјесто са сцене у Вегасу. Нећу да стављам тешку шминку и нећу да имам пробе у којима стално изнова покушавам да изведем ремиксе својих пјесама, а да на крају то не успијем”. написала је Бритни у објави.

39-годишња Спирс, која има нерастумачена питања менталног здравља, није наступала у јавности од краја 2018. године када је био крај њене свјетске турнеје.

Спирс је именовала новог адвоката који ће је заступати у њеном настојању да надзор оконча, називајући га насилним.

“Ово старатељство ми је убило снове ... тако да све што имам је нада и нада је једина ствар на овом свијету коју је веома тешко убити”, написала је она.

“Није ми се свидио начин на који документарци износе понижавајуће тренутке из прошлости ... Прошла сам све то одавно”, додала је.

Спирс и њен адвокат тек треба да поднесу формални захтијев за окончање надзорске функције. Слиједеће рочиште одржаће се 29. септембра у Лос Ангелесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана