Britni Spirs odbija da ponovo nastupa, sve dok otac zadržava kontrolu nad njenom karijerom

G.S.
Britni Spirs odbija da ponovo nastupa, sve dok otac zadržava kontrolu nad njenom karijerom

U najnovijem preokretu svoje pravne bitke, pjevačica kaže da bi radije dijelila video snimke iz svoje dnevne sobe nego što bi izašla na scenu.

Britni Spirs odbila je da ponovo nastupa, dok njen otac zadržava kontrolu nad njenom karijerom, i rekla je da je nadzor pod kojim je bila 13 godina “ubilo moje snove”.

Njene primjedbe, u dužoj objavi na Instagramu, bile su posqednje u nizu emotivnih javnih komentara o ocu koji kontroliše njene lične i finansijske poslove.

“Neću uskoro nastupiti ni na jednoj sceni sve dok se moj otac bavi onim što nosim, ​​kažem, radim ili mislim”, napisala je pjevačica.

Otac pop zvijezde, Džejmi Spirs, ima isključivu kontrolu nad imanjem svoje ćerke u iznosu od 60 miliona dolara zbog starateljskog nadzora koji je odredio sud 2008. godine.

“Radije bih dijelila video snimke da iz svoje dnevne sobe umjesto sa scene u Vegasu. Neću da stavljam tešku šminku i neću da imam probe u kojima stalno iznova pokušavam da izvedem remikse svojih pjesama, a da na kraju to ne uspijem”. napisala je Britni u objavi.

39-godišnja Spirs, koja ima nerastumačena pitanja mentalnog zdravlja, nije nastupala u javnosti od kraja 2018. godine kada je bio kraj njene svjetske turneje.

Spirs je imenovala novog advokata koji će je zastupati u njenom nastojanju da nadzor okonča, nazivajući ga nasilnim.

“Ovo starateljstvo mi je ubilo snove ... tako da sve što imam je nada i nada je jedina stvar na ovom svijetu koju je veoma teško ubiti”, napisala je ona.

“Nije mi se svidio način na koji dokumentarci iznose ponižavajuće trenutke iz prošlosti ... Prošla sam sve to odavno”, dodala je.

Spirs i njen advokat tek treba da podnesu formalni zahtijev za okončanje nadzorske funkcije. Slijedeće ročište održaće se 29. septembra u Los Angelesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana