Бресквица открила како се припрема за наступ

ГС
Foto: Instagram

Пјевачица Анђела Игњатовић Бресквица фаворит је на предстојећем такмичењу "Песма за Евровизију" на које се пријавила са нумером "Гнездо орлово".

Како је истакла све је спремно за наступ за “Беовизију”. Наводи да јој је пјевање најважније и да пјесму изнесе како треба и да ријеши своје треме.

"Имам људе који ми помажу, стварно не знам како сам стигла све. Сви лоши коментари на крају су се испоставили добри. Првих пар дана сам сваки коментар прочитала, сада више не читам", каже Бресквица.

Наводи и да је пјесма права српска и да се у првих неколико дана сусретала само са негативним коментарима.

"Пјесма је српска, права. Прва два три дана је била катастрофа. Прво се наређају хејтери да коментаришу, па испливају ови добри. То да је пјесма геноцидна ме је баш уздрмало", каже Бресквица, која наводи да је очекивала овакав напад.

Пјесма сада има више од два милиона прегледа, а пјевачица истиче да није очекивала овакву популарност.

"Рекли су ми да имају пјесму коју нико неће. Пјесма ми се допала, али ми није пало на памет да ће то бити за Евровизију. Не знам коме су све нудили пјесму. Вјероватно су мислили да је неће нико јер млади не избацују овакве пјесме", каже пјевачица.

Истиче да не жели превише да коментарише негативне коментаре и да сматра да је интелигентнија од људи који их пишу. Како је још раније навела, пјесма говори о борби добра и зла и нема никакве везе са вријеђањем Албаније.

"Пјесма је о борби добра и зла, свако може да пронађе неку поруку. Једна жена ми је рекла да је размишљала о оцу док је слушала пјесму. Сада ми је само у фокусу да је добро отпјевам", каже Бресквица.

Истиче да се нада да ће побиједити на “Песми за Евровизију” и да ће урадити све што је у њеној моћи да се то и оствари.

Не крије да јој прија и то што је постала популарна и код старијих.

"Схватили су да моје пјесме нису намијењене само дјеци, и онда су почели да долазе на моје наступе. Прву пјесму сам избацила са 18 година. Спот сам снимила за пола сата, и настао је бум", открила је Бресквицa, преноси ТВ Прва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана