Breskvica otkrila kako se priprema za nastup

GS
Foto: Instagram

Pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica favorit je na predstojećem takmičenju "Pesma za Evroviziju" na koje se prijavila sa numerom "Gnezdo orlovo".

Kako je istakla sve je spremno za nastup za “Beoviziju”. Navodi da joj je pjevanje najvažnije i da pjesmu iznese kako treba i da riješi svoje treme.

"Imam ljude koji mi pomažu, stvarno ne znam kako sam stigla sve. Svi loši komentari na kraju su se ispostavili dobri. Prvih par dana sam svaki komentar pročitala, sada više ne čitam", kaže Breskvica.

Navodi i da je pjesma prava srpska i da se u prvih nekoliko dana susretala samo sa negativnim komentarima.

"Pjesma je srpska, prava. Prva dva tri dana je bila katastrofa. Prvo se naređaju hejteri da komentarišu, pa isplivaju ovi dobri. To da je pjesma genocidna me je baš uzdrmalo", kaže Breskvica, koja navodi da je očekivala ovakav napad.

Pjesma sada ima više od dva miliona pregleda, a pjevačica ističe da nije očekivala ovakvu popularnost.

"Rekli su mi da imaju pjesmu koju niko neće. Pjesma mi se dopala, ali mi nije palo na pamet da će to biti za Evroviziju. Ne znam kome su sve nudili pjesmu. Vjerovatno su mislili da je neće niko jer mladi ne izbacuju ovakve pjesme", kaže pjevačica.

Ističe da ne želi previše da komentariše negativne komentare i da smatra da je inteligentnija od ljudi koji ih pišu. Kako je još ranije navela, pjesma govori o borbi dobra i zla i nema nikakve veze sa vrijeđanjem Albanije.

"Pjesma je o borbi dobra i zla, svako može da pronađe neku poruku. Jedna žena mi je rekla da je razmišljala o ocu dok je slušala pjesmu. Sada mi je samo u fokusu da je dobro otpjevam", kaže Breskvica.

Ističe da se nada da će pobijediti na “Pesmi za Evroviziju” i da će uraditi sve što je u njenoj moći da se to i ostvari.

Ne krije da joj prija i to što je postala popularna i kod starijih.

"Shvatili su da moje pjesme nisu namijenjene samo djeci, i onda su počeli da dolaze na moje nastupe. Prvu pjesmu sam izbacila sa 18 godina. Spot sam snimila za pola sata, i nastao je bum", otkrila je Breskvica, prenosi TV Prva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana