Бранислав Лечић напустио Београд

ГС
Бранислав Лечић напустио Београд

Бранислав Лечић је , како преносе домаћи медији наводно одлучио да побјегне од гунгуле која га прати након оптужбе глумице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао.

Он је одлучио да се наводно склони од медија, јер није више могао да издржи притисак јавности, па је отишао у своју викендицу у Ритопеку.

- Леки се изврнуо живот наопачке. Остао је без важне улоге у представи “Када су цветале тикве” коју је играо у Београдском драмском позоришту, а и још неки ангажмани су му отказани, велики број колега је стао уз Данијелу, а чак и неки који то нису урадили јавно су престали да му се јављају - прича извор.

Бранислав, наводно, није чак био ни на рођендану свог сина Лава.

- Дечак неколико дана није ишао у школу да би избегао потенцијалне непријатности. Он је напунио 10 година, али је велико славље изостало због пандемије. Нина му је направила мини-журку у стану на Карабурми, међутим, Лека се није појавио. Разговарали су и одлучили да је тако најбоље. - прича извор који додаје да је Радуловићева свим срцем уз свог бившег мужа.

- Нина и њени родитељи верују у невиност. Она му је рекла да ће сведочити на суђењу уколико до њега уопште и дође - прича извор, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана