Branislav Lečić napustio Beograd

GS
Branislav Lečić napustio Beograd

Branislav Lečić je , kako prenose domaći mediji navodno odlučio da pobjegne od gungule koja ga prati nakon optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

On je odlučio da se navodno skloni od medija, jer nije više mogao da izdrži pritisak javnosti, pa je otišao u svoju vikendicu u Ritopeku.

- Leki se izvrnuo život naopačke. Ostao je bez važne uloge u predstavi “Kada su cvetale tikve” koju je igrao u Beogradskom dramskom pozorištu, a i još neki angažmani su mu otkazani, veliki broj kolega je stao uz Danijelu, a čak i neki koji to nisu uradili javno su prestali da mu se javljaju - priča izvor.

Branislav, navodno, nije čak bio ni na rođendanu svog sina Lava.

- Dečak nekoliko dana nije išao u školu da bi izbegao potencijalne neprijatnosti. On je napunio 10 godina, ali je veliko slavlje izostalo zbog pandemije. Nina mu je napravila mini-žurku u stanu na Karaburmi, međutim, Leka se nije pojavio. Razgovarali su i odlučili da je tako najbolje. - priča izvor koji dodaje da je Radulovićeva svim srcem uz svog bivšeg muža.

- Nina i njeni roditelji veruju u nevinost. Ona mu je rekla da će svedočiti na suđenju ukoliko do njega uopšte i dođe - priča izvor, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana