“Блејд” долази у октобру 2022. године

Агенције
“Блејд” долази у октобру 2022. године

Првом филму о “Марвеловом” лику Блејду након оригиналне трилогије, али овај пут као дио великог “Марвеловог” филмског универзума и са Махершала Алијем у главној улози, објављен је, службено непотврђени, али реални датум изласка.

Филм “Блејд” службено је најављен прошлог љета од стране “Марвела”, без датума изласка, а оскаровац Махершала Али потврђен је за преузимање главне улоге. Од тада нови детаљи нису долазили, а како је до његовог изласка остало још најмање осам “Марвелових” филмова који већ имају потврђене датуме,  претпостављало се да се “Марвелу” не жури с овим филмом. Ипак, сада су се појавиле гласине да би “Блејд” требало премијерно да буде приказан у октобру 2022. године.

“Марвелов” лик Блејд имао је своју филмску трилогију између 1998. и 2004 године, у вријеме када “Марвелов” филмски универзум није још ни на папиру постојао, а главну улогу играо је Весли Снајпс.

Због тренутне ситуације у свијету компанија “Дизни”, под чијим окриљем је “Марвел”, направила је бројне измјене у датумима премијера појединих филмова, попут “Црне удовице”, новог наставка “Тора”, “Црног пантера”, “Капетанице Марвел” и других. Већина тренутно планираних “Марвелових” филмова биће приказана до 2023. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана