“Blejd” dolazi u oktobru 2022. godine

Agencije
“Blejd” dolazi u oktobru 2022. godine

Prvom filmu o “Marvelovom” liku Blejdu nakon originalne trilogije, ali ovaj put kao dio velikog “Marvelovog” filmskog univerzuma i sa Maheršala Alijem u glavnoj ulozi, objavljen je, službeno nepotvrđeni, ali realni datum izlaska.

Film “Blejd” službeno je najavljen prošlog ljeta od strane “Marvela”, bez datuma izlaska, a oskarovac Maheršala Ali potvrđen je za preuzimanje glavne uloge. Od tada novi detalji nisu dolazili, a kako je do njegovog izlaska ostalo još najmanje osam “Marvelovih” filmova koji već imaju potvrđene datume,  pretpostavljalo se da se “Marvelu” ne žuri s ovim filmom. Ipak, sada su se pojavile glasine da bi “Blejd” trebalo premijerno da bude prikazan u oktobru 2022. godine.

“Marvelov” lik Blejd imao je svoju filmsku trilogiju između 1998. i 2004 godine, u vrijeme kada “Marvelov” filmski univerzum nije još ni na papiru postojao, a glavnu ulogu igrao je Vesli Snajps.

Zbog trenutne situacije u svijetu kompanija “Dizni”, pod čijim okriljem je “Marvel”, napravila je brojne izmjene u datumima premijera pojedinih filmova, poput “Crne udovice”, novog nastavka “Tora”, “Crnog pantera”, “Kapetanice Marvel” i drugih. Većina trenutno planiranih “Marvelovih” filmova biće prikazana do 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana