Бјеловарка понудила Нини Бадрић да копа кромпир, пјевачица одговорила: Наслађивање је пораз људскости

Г.С.
Бјеловарка понудила Нини Бадрић да копа кромпир, пјевачица одговорила: Наслађивање је пораз људскости

Прије неколико дана хрватска пјевачица Нина Бадрић апелирала је на хрватску владу да што прије дефинише начин на који би и музичари, у времену епидемије, могли привређивати јер су усљед нерада, како Бадрић каже, многи од њих гладни.

Видео који је Бадрић објавила наишао је на велики број реакција и коментара, што позитивних што негативних, а један је, између осталих, био и од госпође која је позвала Бадрић да дође у околину Бјеловара да копа кромпир.

“Ево за пар дана вадимо кромпир, тидесет хектара, околина Бјеловара и требамо физичке раднике, 300 куна плаћамо по дану. Молим вас из редакције да јавите дотичној ако хоће радити. Може повести и Мају, и Северину и модног мачка и све ове што су узели помоћ од 4.000 куна. Само јој поручите да не дође у оној дизајнерској хаљини од 14.000 куна којом се хвалила прије пар мјесеци јер је било кише ових дана и доста је блатњаво”, коментар је Зринке Грацан.

Позната хрватска пјевачица није остала нијема на ове прозивке, те је поручила да је наслађивање над било чијом невољом пораз људскости.

Након тога, Нини Бадрић је стигла подршка и од колегице Памеле Рамљак која је иронично написала да наведена Грацан, како Рамљак каже, “има нос за бизнис”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана