Bjelovarka ponudila Nini Badrić da kopa krompir, pjevačica odgovorila: Naslađivanje je poraz ljudskosti

G.S.
Bjelovarka ponudila Nini Badrić da kopa krompir, pjevačica odgovorila: Naslađivanje je poraz ljudskosti

Prije nekoliko dana hrvatska pjevačica Nina Badrić apelirala je na hrvatsku vladu da što prije definiše način na koji bi i muzičari, u vremenu epidemije, mogli privređivati jer su usljed nerada, kako Badrić kaže, mnogi od njih gladni.

Video koji je Badrić objavila naišao je na veliki broj reakcija i komentara, što pozitivnih što negativnih, a jedan je, između ostalih, bio i od gospođe koja je pozvala Badrić da dođe u okolinu Bjelovara da kopa krompir.

“Evo za par dana vadimo krompir, tideset hektara, okolina Bjelovara i trebamo fizičke radnike, 300 kuna plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće raditi. Može povesti i Maju, i Severinu i modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4.000 kuna. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14.000 kuna kojom se hvalila prije par mjeseci jer je bilo kiše ovih dana i dosta je blatnjavo”, komentar je Zrinke Gracan.

Poznata hrvatska pjevačica nije ostala nijema na ove prozivke, te je poručila da je naslađivanje nad bilo čijom nevoljom poraz ljudskosti.

Nakon toga, Nini Badrić je stigla podrška i od kolegice Pamele Ramljak koja je ironično napisala da navedena Gracan, kako Ramljak kaže, “ima nos za biznis”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana