“Бир фест” почиње сутра

Срна
“Бир фест” почиње сутра

Београдски “Бир фест” неће почети данас, како је првобитно најављено, већ сутра, рекао је градски секретар за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима Дарко Главаш, наводећи да је разлог за то најављено лоше вријеме.

- Програм од среде се пребацује за понедељак, због тога што је за сутра најављена олуја. Нећемо да размишљамо да ли се некоме нешто може десити - рекао је Главаш.

Како је додао, од сутра ће се програм фестивала одвијати регуларно.

Током овогодишњег “Бир феста” биће одржано 120 бесплатних концерата на четири бине, а између осталих, наступиће и култни гитариста групе “Смитс” Џони Мар.

Ове године организатори су најавили више од 105 часова програма, током којег ће на четири бине наступити око 600 музичара. Између осталог, публика ће имати прилику да чује саставе “Мајке”, “Бркови”, “Елементал”, “Кербер”, “Негатив”, “Ван Гог”, “Електрични оргазам” и друге.

Легендарни скијаш Боди Милер и његова супруга Морган подијелили су радосну вијест са својим пријатељима и фановима. Славни пар очекује близанце годину дана након трагедије коју су доживјели када су изгубили тада најмлађу кћерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана