“Bir fest” počinje sutra

Srna
“Bir fest” počinje sutra

Beogradski “Bir fest” neće početi danas, kako je prvobitno najavljeno, već sutra, rekao je gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš, navodeći da je razlog za to najavljeno loše vrijeme.

- Program od srede se prebacuje za ponedeljak, zbog toga što je za sutra najavljena oluja. Nećemo da razmišljamo da li se nekome nešto može desiti - rekao je Glavaš.

Kako je dodao, od sutra će se program festivala odvijati regularno.

Tokom ovogodišnjeg “Bir festa” biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a između ostalih, nastupiće i kultni gitarista grupe “Smits” Džoni Mar.

Ove godine organizatori su najavili više od 105 časova programa, tokom kojeg će na četiri bine nastupiti oko 600 muzičara. Između ostalog, publika će imati priliku da čuje sastave “Majke”, “Brkovi”, “Elemental”, “Kerber”, “Negativ”, “Van Gog”, “Električni orgazam” i druge.

Legendarni skijaš Bodi Miler i njegova supruga Morgan podijelili su radosnu vijest sa svojim prijateljima i fanovima. Slavni par očekuje blizance godinu dana nakon tragedije koju su doživjeli kada su izgubili tada najmlađu kćerku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana