"Било једном у Холивуду" допуњен новим сценама

Agencije
"Било једном у Холивуду" допуњен новим сценама

Режисер Квентин Тарантино, који тренутно има проблема с Кином која захтијева да он изреже поједине сцене сцене из свог најновијег филма "Било једном у Холивуду", одлучио је да уради нешто другачије по питању овог филма.

Резање сцена за Кину је у застоју, а Тарантино ће са биоскопима широм Сједињених Америчких Држава и Канаде подијелити нову верзију филма, са необјављеним материјалом.

Наиме, десет минута новог материјала биће приказано као дио лимитираног материјала овог филма. 

Још није познато да ли ће остатак свијета имати прилику да погледа наведено, али свакако ће нова верзија бити доступна у више од 1000 биоскопа широм Сјеверне Америке.

Нови снимци обухватају четири сцене, чиме је дужина филма повећана на 171 минут.

Филм, у којем се ликови глумаца Леонарда Дикаприја, Бреда Пита и Марго Роби, као становници Холивуда  1969. године, пролазе кроз промјенљиву индустрију у позадини злочина породице Менсон, био је успјешан за Тарантина, зарадивши више од 368 милиона долара широм свијета.  

- Гледаоци су пружили велику подршку овом филму, а ми се радујемо што ћемо им дати нову прилику да виде филм на начин на који је требало да буде виђен, у биоскопима на великим екранима, с више значајних грађевина и звукова шездесетих, што је за љубитеље Квентина Тарантина  само додатна посластица - навео је Ејрдијен Смит из компаније "Сонy Пиц­ту­рес".

Филм "Било једном у Холивуду" премијерно је приказан на Канском фестивалу 21. маја ове године, у Сједињеним Америчким Државама 26. јула, а у остатку свијета 14. августа.

За продукцију су, осим Тарантина, били задужени Дејвид Хејман и Шенон Мекинтош.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана