"Bilo jednom u Holivudu" dopunjen novim scenama

Agencije
"Bilo jednom u Holivudu" dopunjen novim scenama

Režiser Kventin Tarantino, koji trenutno ima problema s Kinom koja zahtijeva da on izreže pojedine scene scene iz svog najnovijeg filma "Bilo jednom u Holivudu", odlučio je da uradi nešto drugačije po pitanju ovog filma.

Rezanje scena za Kinu je u zastoju, a Tarantino će sa bioskopima širom Sjedinjenih Američkih Država i Kanade podijeliti novu verziju filma, sa neobjavljenim materijalom.

Naime, deset minuta novog materijala biće prikazano kao dio limitiranog materijala ovog filma. 

Još nije poznato da li će ostatak svijeta imati priliku da pogleda navedeno, ali svakako će nova verzija biti dostupna u više od 1000 bioskopa širom Sjeverne Amerike.

Novi snimci obuhvataju četiri scene, čime je dužina filma povećana na 171 minut.

Film, u kojem se likovi glumaca Leonarda Dikaprija, Breda Pita i Margo Robi, kao stanovnici Holivuda  1969. godine, prolaze kroz promjenljivu industriju u pozadini zločina porodice Menson, bio je uspješan za Tarantina, zaradivši više od 368 miliona dolara širom svijeta.  

- Gledaoci su pružili veliku podršku ovom filmu, a mi se radujemo što ćemo im dati novu priliku da vide film na način na koji je trebalo da bude viđen, u bioskopima na velikim ekranima, s više značajnih građevina i zvukova šezdesetih, što je za ljubitelje Kventina Tarantina  samo dodatna poslastica - naveo je Ejrdijen Smit iz kompanije "Sony Pic­tu­res".

Film "Bilo jednom u Holivudu" premijerno je prikazan na Kanskom festivalu 21. maja ove godine, u Sjedinjenim Američkim Državama 26. jula, a u ostatku svijeta 14. avgusta.

Za produkciju su, osim Tarantina, bili zaduženi Dejvid Hejman i Šenon Mekintoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana