Бенд “Скорпионс” најавио нови албум: “Rock Believer” стиже 11. фебруара

Г.С.
Бенд “Скорпионс” најавио нови албум: “Rock Believer” стиже 11. фебруара

ЛОС АНЂЕЛЕС - Деветнаести студијски албум њемачких хард рок легенди “Скорпионс”, под насловом “Rock Believer” биће објављен 11. фебруара 2022. године, а најавни сингл “Peacemaker” стиже већ 21. октобра.

Група се почетком пандемије повукла у студио у родном Хановеру и посветила раду, чије ће резултате публика ускоро бити у прилици да чује. Пјевач Клаус Мајне је изјавио како су све пјесме написали и снимили “у једној соби, као током осамдесетих”, као и да носе препознатљив стилски печат ауторског тандема Мајне (Рудолф) Шенкер.

Планирано је да се снимање одвија у Лос Анђелесу, са продуцентом “Металике” и “Слипкнота” Грегом Фиделманом, међутим, пандемија је пореметила планове. Ипак, остала је намјера да постигну звук као са својих најуспјешнијих плоча “Blockaut”, “Love At First Sting” и “Lovedreive”.

- Покушавамо да се фокусирамо на те албуме и став. Наравно, уколико успијемо у томе - ко зна, прошло је много година. Али, у питању су дух и читав вајб овог албума. Сада је тежиште на жешћим пјесмама - навео је Мајне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана