Bend “Skorpions” najavio novi album: “Rock Believer” stiže 11. februara

G.S.
Bend “Skorpions” najavio novi album: “Rock Believer” stiže 11. februara

LOS ANĐELES - Devetnaesti studijski album njemačkih hard rok legendi “Skorpions”, pod naslovom “Rock Believer” biće objavljen 11. februara 2022. godine, a najavni singl “Peacemaker” stiže već 21. oktobra.

Grupa se početkom pandemije povukla u studio u rodnom Hanoveru i posvetila radu, čije će rezultate publika uskoro biti u prilici da čuje. Pjevač Klaus Majne je izjavio kako su sve pjesme napisali i snimili “u jednoj sobi, kao tokom osamdesetih”, kao i da nose prepoznatljiv stilski pečat autorskog tandema Majne (Rudolf) Šenker.

Planirano je da se snimanje odvija u Los Anđelesu, sa producentom “Metalike” i “Slipknota” Gregom Fidelmanom, međutim, pandemija je poremetila planove. Ipak, ostala je namjera da postignu zvuk kao sa svojih najuspješnijih ploča “Blockaut”, “Love At First Sting” i “Lovedreive”.

- Pokušavamo da se fokusiramo na te albume i stav. Naravno, ukoliko uspijemo u tome - ko zna, prošlo je mnogo godina. Ali, u pitanju su duh i čitav vajb ovog albuma. Sada je težište na žešćim pjesmama - naveo je Majne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana