Бенд “Ситзпинкер” објавио сингл “Исцурим”: Нова перспектива класичног поп звука

Б. П.
Foto: Ненад Вујановић

БЕОГРАД - Група “Ситзпинкер”, објавила је сингл “Исцурим”, можда њихову најкомплекснију пјесму до сада.

Пјесма долази у пакету са визуелним доживљајем у форми спота чији су творци Реља Арсић и Дан Грабнар, а дубину овој хипнотишућој визији аутора дао је Данило Никодиновски, који у видеу има запажену улогу.

Трећа нова пјесма коју група објављују од децембра до данас је нешто што је дијаметрално супротно од претходног темпа рада, када смо добијали једну нумеру у двије године. У децембру је изашла “Испред очију” па у фебруару “Трен сигурности” на “Хали Гали “2” компилацији и сада “Исцурим”, која је започета као демо снимљен током кућног дружења. Након три године усавршавања пјесма је завршена у сарадњи са бриљантним продуцентом Андрејем Младеновићем.

- “Исцурим” одсликава вантелесни моменат, посматрање ствари одозго и гледање шире слике, што нас позива на уважавање универзума из различитих перспектива - поручују чланови групе. Редитељ спота Дан Грабнар каже да је ова пјесма била изазов за комбиновање слике и звука.

- Највећи изазов је био створити причу која држи пажњу, а да није компликована и не ослања се на више пута виђене сцене играња и журки. Хтели смо да спот визуализује песму - а не да је победи, али и да функционише као целина и без ње. Много је вредних и талентованих људи учествовало у продукцији спота, који као чист производ љубави без њих не би успео - рекао је Грабнар. Пјесма је доступна на свим дигиталним платформама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана