Бејби Лазања послије Евровизије 10. јула на Еxitu

Tanjug
Foto: Instagram

Представник Хрватске на "Пјесми Евровизије" Бејби Лазања (Baby Lasagna) наступиће 10. јула на Егзиту (Exit), саопштили су данас организатори.

- Након што је освојио убједљиво највише гласова евровизијских фанова и напустио велику сцену као побједник људи, 10. јула стиже на Петроварадинску тврђаву како би својим дрчним гитарским звуком и препознатљивим плесним покретима отворио 24. издање фестивала - навео је Егзит.

Након наступа евровизијске представнице Србије Констракте на Петроварадонској тврђави 2022. године, из Егизита је истакнуто да ће Бејби Лазања бити "први извођач из региона који ће бити хедлајнер".

Оснивач и директор Егзит фестивала Душан Ковачевић изјавио је да је поносан што је "неко из нашег региона побиједио међу евровизијском публиком и то са рок нумером".

- Сјајно је видјети да урбани звук добија све више мјеста на Евровизији - додао је Ковачевић.

Марко Пуришић познатији као Бејби Лазања је прије неколико дана са песмом "Рим тим таги дим" освојио друго мјесто на "Пјесми Евровизије" у шведском граду Малмеу, иза Швајцарца Нема са побједничком "The Code".

Бејби Лазања је освојио највише гласова гледалаца телевизијског такмичења, али је побједу Нема пресудио број поена које је добио од националних жирија земаља учесница.

Изводећи забавну музику и сатиричне текстове "дубоко проткане порукама о проблемима садашњице" Пуришић ће наступити на највећој бини на Тврђави.

Наредно издање фестивала са темом "Exit Starseeds" и слоганом "Пробудимо наше супермоћи заједно", биће одржано од 10. до 14. јула у Новом Саду где ће наступити Тom Morello, Black Eyed Peas, Gucci Mane, Carl Cox, Alok, Oliver Tree и многи други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана