Бањалучка треп екипа на No Sleep Фестивалу

Agencije
Бањалучка треп екипа на No Sleep Фестивалу

У Drugstoreu, клаберски епицентар Београда, 8. новембра право из Бањалуке стиже Клинац, тренутно најпопуларнији млади хитмејкер на Балкану, коме ће се придружити цијели колектив његове издавачке куће Apollo.

Жељно ишчекивано друго издање No Sleep фестивала почиње за мање од мјесец дана, а у програм су се уписала водећа имена свјетске и регионалне електронске сцене која ће наступити током бесаног викенда који ће да траје од 8. новембра, па све до дубоко у недјељу 10. новембра.

Програму No Sleep фестивала и ове године се придружују регионалне трeп звијезде као припадници још једног глобално водећег жанра који диктира трендове у клупској музици уз импресивну поставу коју чине Векац, Баскјат, Wolf, Данза, Боги, Катушевски и Скуби.

Исте ноћи придружиће им се још један Apollo мисионар, осијечки трепер у успону Z++, о којем се у суседној Хрватској тренутно највише прича у музичким круговима, док је такав случај у Србији са популарнији младим DJ трио FAM, из чије кухиње је недавно изашао тренутно највећи трап хит на сцени, "Иде гас". 

Завршницу ове трeп рапсодије у клубу Drugstore извешће обожавани партимејкерски колектив из Новог Сада, Cake Boys, чију смо недавну опроштајну журку сви схватили преозбиљно, а момцима из Кејка се свакако не жури у пензију. 

Ударно име најављене трeп екипе јесте сензација Клинац чије пјесме заједно биљеже око 50 милиона прегледа, а међу хитовима су пјесме "У Сумрак/Светла", "Молитва", као и тек издата "Немам мира" која је за мање од мјесец дана "покупила" готово 2 милиона прегледа. Иако тек тинејџер, овај талентовани умјетник већ је основао своју етикету "Apollo" која ће се и представити на No Sleep фестивалу у оквиру наступа Apollo Showcase.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана