Banjalučka trep ekipa na No Sleep Festivalu

Agencije
Banjalučka trep ekipa na No Sleep Festivalu

U Drugstoreu, klaberski epicentar Beograda, 8. novembra pravo iz Banjaluke stiže Klinac, trenutno najpopularniji mladi hitmejker na Balkanu, kome će se pridružiti cijeli kolektiv njegove izdavačke kuće Apollo.

Željno iščekivano drugo izdanje No Sleep festivala počinje za manje od mjesec dana, a u program su se upisala vodeća imena svjetske i regionalne elektronske scene koja će nastupiti tokom besanog vikenda koji će da traje od 8. novembra, pa sve do duboko u nedjelju 10. novembra.

Programu No Sleep festivala i ove godine se pridružuju regionalne trep zvijezde kao pripadnici još jednog globalno vodećeg žanra koji diktira trendove u klupskoj muzici uz impresivnu postavu koju čine Vekac, Baskjat, Wolf, Danza, Bogi, Katuševski i Skubi.

Iste noći pridružiće im se još jedan Apollo misionar, osiječki treper u usponu Z++, o kojem se u susednoj Hrvatskoj trenutno najviše priča u muzičkim krugovima, dok je takav slučaj u Srbiji sa popularniji mladim DJ trio FAM, iz čije kuhinje je nedavno izašao trenutno najveći trap hit na sceni, "Ide gas". 

Završnicu ove trep rapsodije u klubu Drugstore izvešće obožavani partimejkerski kolektiv iz Novog Sada, Cake Boys, čiju smo nedavnu oproštajnu žurku svi shvatili preozbiljno, a momcima iz Kejka se svakako ne žuri u penziju. 

Udarno ime najavljene trep ekipe jeste senzacija Klinac čije pjesme zajedno bilježe oko 50 miliona pregleda, a među hitovima su pjesme "U Sumrak/Svetla", "Molitva", kao i tek izdata "Nemam mira" koja je za manje od mjesec dana "pokupila" gotovo 2 miliona pregleda. Iako tek tinejdžer, ovaj talentovani umjetnik već je osnovao svoju etiketu "Apollo" koja će se i predstaviti na No Sleep festivalu u okviru nastupa Apollo Showcase.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana