“Бањалучка пивара” и “Нектар ОК фест”: Партнери и у току пандемије

Г.С.
“Бањалучка пивара” и “Нектар ОК фест”: Партнери и у току пандемије

“Бањалучка пивара”, велики пријатељ “ОК тима” и генерални спонзор “Нектар ОК феста”, пружила је велику подршку у припреми и планирању овогодишњег, 7. Нектар ОК феста на Тјентишту у оба најављена термина, и што је најважније, остала уз “ОК тим” као партнер и потврдила сарадњу за наредну годину.

Усљед пандемије која је од марта присутна у нашој земљи и регији и која је у потпуности промијенила животне навике и свакодневицу, те у негативном контексту утицала на многе привредне гране, од којих су најпогођеније туризам и фестивалска индустрија, као и културна сцена, сви догађаји, фестивали и манифестације већег капацитета у земљи, регији, Европи и свијету су пролонгирани за наредну годину, па самим тим и “Нектар ОК фест”.

- Имајући у виду тешку ситуацију у којој су се нашле све компаније из свих привредних области, драго нам је што је “Бањалучка пивара” на овај начин препознала важност и значај подршке фестивалској култури и у вријеме пандемије - рекао је директор “Нектар ОК феста” Дубравко Сувара.

У овој компанији истичу да је значајно да остану уз своје партнере и у ванредним околностима, које су задесиле фестивалску културу.

- Опредељеност “Бањалучке пиваре” је да подржи културу и уметност, поготову музичке догађаје. “Нектар” као највећи пивски бренд партнерски подржава “Нектар ОК фест караван” као пројекат који помаже да се одрже културно-уметнички садржаји и у времену када је то можда и најпотребније, у току пандемије. Надам се да ће и ово проћи и да ћемо следећег лета уживати на Тјентишту - изјавио је генерални директор “Бањалучке пиваре” Илија Шетка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана