“Banjalučka pivara” i “Nektar OK fest”: Partneri i u toku pandemije

G.S.
“Banjalučka pivara” i “Nektar OK fest”: Partneri i u toku pandemije

“Banjalučka pivara”, veliki prijatelj “OK tima” i generalni sponzor “Nektar OK festa”, pružila je veliku podršku u pripremi i planiranju ovogodišnjeg, 7. Nektar OK festa na Tjentištu u oba najavljena termina, i što je najvažnije, ostala uz “OK tim” kao partner i potvrdila saradnju za narednu godinu.

Usljed pandemije koja je od marta prisutna u našoj zemlji i regiji i koja je u potpunosti promijenila životne navike i svakodnevicu, te u negativnom kontekstu uticala na mnoge privredne grane, od kojih su najpogođenije turizam i festivalska industrija, kao i kulturna scena, svi događaji, festivali i manifestacije većeg kapaciteta u zemlji, regiji, Evropi i svijetu su prolongirani za narednu godinu, pa samim tim i “Nektar OK fest”.

- Imajući u vidu tešku situaciju u kojoj su se našle sve kompanije iz svih privrednih oblasti, drago nam je što je “Banjalučka pivara” na ovaj način prepoznala važnost i značaj podrške festivalskoj kulturi i u vrijeme pandemije - rekao je direktor “Nektar OK festa” Dubravko Suvara.

U ovoj kompaniji ističu da je značajno da ostanu uz svoje partnere i u vanrednim okolnostima, koje su zadesile festivalsku kulturu.

- Opredeljenost “Banjalučke pivare” je da podrži kulturu i umetnost, pogotovu muzičke događaje. “Nektar” kao najveći pivski brend partnerski podržava “Nektar OK fest karavan” kao projekat koji pomaže da se održe kulturno-umetnički sadržaji i u vremenu kada je to možda i najpotrebnije, u toku pandemije. Nadam se da će i ovo proći i da ćemo sledećeg leta uživati na Tjentištu - izjavio je generalni direktor “Banjalučke pivare” Ilija Šetka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana