Аделе објавила нови сингл "Easy on Me": Преко 18 милиона прегледа за 12 часова VIDEO

Б. П
Аделе објавила нови сингл "Easy on Me": Преко 18 милиона прегледа за 12 часова VIDEO

Лондон-Британска пјевачица Аделе коначно је објавила први сингл "Easy on Me", са новог, дугочекиваног албума "30", рушећи све рекорде.

Наиме, пјесма је у року од 12 сати од објављивања прегледана више од 18 милиона пута на каналу "YouTube". Након шест година музичке паузе Аделе представља нови, четврти по реду албум, који би требао изаћи 19. новембра, а који одражава "унутрашња превирања" која је доживјела након развода од Симона Конецког у 2019. години.

 "Еасy Он Ме", емотивна клавирска балада, објављена је у поноћ по британском времену, нудећи фановима први поглед на њен "албум о разводу", који је наставак њених изузетно успјешних албума "19", "21" и "25".

У новој нумери Аделе објашњава своју одлуку да заврши свој брак 2019. године, а од сина и бившег мужа тражи разумјевање.

-Промјенила сам то, ко сам била да вас обоје ставим на прво мјесто, али сада одустајем-пјева славна умјетница. Чини се да се видео наставља на хит из 2015. године – пјесму "Hello", што је један од најпродаванијих дигиталних синглова свих времена.

Оба је режирао Хавијер Долан и оба спота су снимана у старој сеоској кући. У споту за "Hello" Аделе телефонира у старој кући, а у видеу "Easy on Me" пакује се из исте куће и одлази.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана